Pias Salong Startsidan

Välkommen till Pias Salong

Mitt namn är Pia Andersson och har arbetat som frisör sedan 1981 då jag fick mitt gesällbrev. Tidigare har jag varit verksam på Salong Jonas, Salong Avance och senast Salong Amica. Jag tar nu steget ut och öppnar min första egna salong.

En dröm jag alltid haft har varit att en gång få arbeta på en salong som även verkar som en oas i vardagen. En salong som får mina kunder att koppla av och fly undan dagens stressiga samhälle. En salong som serverar god atmosfär, gott färskbryggt kaffe och som sätter er mina kunder i centrum.

Därför bokar vi på Pias Salong aldrig dubbelt, det vill säga andra kunder medan du väntar på att din toning eller att din färg ska bli klar. När du är hos oss är det bara dig vi har i fokus.

En nyhet vi kommer införa, som en av de första salongerna i Västerås, är att du här på min hemsida kommer kunna boka din tid hos oss 24 timmar om dygnet. Det gör att du i lugn och ro kan beställa din tid när det passar dig. Du kan som vanligt naturligtvis även ringa oss och boka din tid.

Jag hoppas att ni kommer trivas på Pias Salong och att ni hos mig kommer finna
er oas i vardagen.

Hälsningar
Pia Andersson